• Inici
  • EQUIPAMENTS CULTURALS
  • Teatre Municipal (TMP)

Teatre Municipal de Palafrugell

Descripció

El Teatre Municipal de Palafrugell (TMP) va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. És l'equipament catalitzador de la política cultural de la vila. A més de la sala del teatre, consta també dels següents elements: Sala d'Exposicions (al primer pis), Sala d'Actes (al segon pis) i Àrea de Cultura (al segon pis).

Mereix una especial menció la mostra ACTUA!, la qual va néixer amb la voluntat d'acollir produccions de teatre amateur creades principalment a Palafrugell, amb l'eix vertebrador l'Aula de Teatre. Dins dels espectacles que es programen en el teatre trobem també una molt bona oferta d'espectacles destinats als més petits de la casa, gràcies al conveni firmat amb l'Associació La Xarxa de Palafrugell.

Finalment recordem la ja tradicional programació setmanal del Cine Club Garbí de Palafrugell que reuneix un bon nombre de públic.

Per fer ús de la sala, les entitats inscrites al Registre Municipal, hauran de consultar disponibilitat a l'Àrea de Cultura i tot seguit presentar la corresponent instància. Les activitats organitzades per entitats amb ànim de lucre, abonaran les quantitats determinades a les ordenances vigents.

  • Activitats que s'hi poden realitzar: representacions teatrals, concerts, audicions, recitals, projeccions, congressos, conferències, debats...
  • Quan es pot utilitzar: a convenir.
  • Capacitat: 470 persones (302 a platea i 168 a l'amfiteatre).
  • Equipaments disponibles: pantalla de cinema, projector, taula de conferències, faristol per a exposicions, i equip de so.
  • Observacions: es recomana la utilització d'aquest espai per a una capacitat superior a 75-100 persones.

Punt TIC Teatre Municipal de Palafrugell

Què són els punts d'accés

Són uns espais dotats dels equips informàtics necessaris per tal de posar a l'abast de tothom i de manera gratuïta les noves tecnologies de la informació i la comunicació. La finalitat principal és la d'apropar l'administració electrònica a la ciutadania.

Què trobareu als punts d'accés

A cada espai trobareu un ordinador connectat a Internet, amb una impressora, un lector de targetes intel·ligents (com el DNI electrònic) i diferents connectors per poder afegir-hi perifèrics, com ara targetes de memòria (USB, SD, etc).

Serveis disponibles als punts d'accés
  • Navegació per Internet, realització de tràmits en línia i gestió del correu electrònic.
  • Utilització de programari bàsic: editor de textos, full de càlcul, etc.
Com podeu utilitzar els punts d'accés

Cada punt d'accés té definit un horari d'ús segons l'espai on està ubicat (consulteu-ne els horaris a cadascun dels espais).

Amb la finalitat de regular el bon funcionament i assegurar la qualitat i el bon ús dels punts d'accés, l'Ajuntament de Palafrugell ha elaborat la Carta dels drets i deures dels usuaris i usuàries dels punts d'accés a Internet. Les ciutadanes i els ciutadans que vulguin fer-ne ús, estaran obligats a respectar el que estableix aquest document.

Punt Wi-Fi Teatre Municipal de Palafrugell

Al municipi de Palafrugell hi ha diferents punts Wi-Fi gratuïts. La xarxa, anomenada Ajuntament.Palafrugell.Wifi, té un ample de banda per usuari de 256 Kb de baixada i de 64 Kb de pujada. La connexió que permet la navegació web és gratuïta i està limitada a 2 hores al dia per dispositiu. Passat aquest temps, es tancarà automàticament la connexió.

Adreça

Carrer Santa Margarida, 1 - Plaça Nova
17200 Palafrugell (Girona)

Horari

de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h
diumenge, de 10 a 13 h

Telèfon

972 611 172

Correu electrònic

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Documents

DISTRIBUCIO DE BUTAQUES A PLATEA I AMFITEATRE
IMATGE SALA DE BUTAQUES
PLANOL ESCENARI - Informacio tecnica
PLANOL PLATEA - Informacio tecnica 1
PLANOL POLITGES - Informacio tecnica 1
INFRAESTRUCTURA NOVA 2014 DEF

Actes

Mi obra maestra
Colette
Una receta familiar
Els Pastorets de Palafrugell
Safari
La vaca que cantava va d'òpera
Més que màgia
Adéu Peter Pan
Obra de Rodolfo Candelaria

Mapa

 

Àrea de cultura de l'Ajuntament de Palafrugell
Carrer Santa Margarida, 1 · 17200 Palafrugell
972 611 172 · cultura@palafrugell.cat

Llicència de Creative Commons