Concert. Orquestra Maribel

Festes de Primavera

Finalitzat
diumenge, 5 de juny | 21:30 h

LLOC: Pàrquing estadi Municipal Josep Pla i Arbonès

Compartir

L'Orquestra Maribel tancarà el cap de setmana de concerts de l’ÍTACA Palafrugell que tindrà lloc del 3 al 5 de juny i que forma part de la programació de les festes tradicionals Festes de Primavera de la localitat.

Serà una fi de festa amb entrada gratuïta amb un espectacle de més de dues hores protagonitzat per un dels grups de versions més populars i estimats de casa nostra.  A la pluja de grans temes que van des dels 80 fins ahir, s'hi sumen coreografies desenfadades i un munt de sorpreses que fan que l'Orquestra Maribel sigui de les més sol·licitades del nostre país.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Aquest concert és gratuït i NO cal fer reserva prèvia

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* El concert és a peu dret sempre que no hi hagi canvis en les restriccions de la COVID-19* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle* Hi haurà servei de bar i zona de foodtrucks, si les mesures sanitàries ho permeten* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Diumenge
05
jun
21:30 h
 
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

Recital M. Àngels Anglada: els camins del mar
A càrrec de carme Sansa actriu
ds. 17.06.23 | 11:00 h
Jardins de Cap Roig
Música
Concert. Dones a veus
Coral Capella Polifònica de Girona i Joan Sadurní (piano)
ds. 17.06.23 | 21:00 h
Música