Andrea Motis

Presenta el nou disc 'Loopholes

Comprar
Des de 24 €
Diumenge 03 de juliol | 21:30 h

LLOC: Platja del Port Bo

El Festival ÍTACA, Cultura i Acció acollirà la presentació a les comarques gironines del nou disc d’Andrea Motis que porta per títol Loopholes. La trompetista i saxofonista es reinventa i, en aquest nou projecte, fusiona el jazz amb el funk, el neo-soul, el hip-hop i, fins i tot, la cúmbia colombiana. 

Andrea Motis s’acompanyarà d’una banda de luxe amb Christoph Mallinger (guitarra, violí i mandolina), Arecio Smith (teclats), Steph Kondert (baix elèctric) i Juan Rodríguez Berbín (bateria). 

El concert, a més, tindrà lloc en un espai de gran bellesa: la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell. L’actuació se celebra al mateix escenari que acull la Cantada d’Havaneres d’aquest municipi i forma part de la programació d’aquest popular esdeveniment.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que no ocupin butaca. A partir de 2 anys cal comprar entrada* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle* Hi haurà servei de bar i zona de foodtrucks, si les mesures sanitàries ho permeten* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Diumenge
03
jul
21:30 h
 
Des de
24 €

Activitats relacionades

Sopars cantats Pere Bahí.
Concert amb Concert Els Cremats.
27.05.22
Música
Sopars cantats Pere Bahí.
Concert amb Neus Mar.
28.05.22
Música
Concert. Skatalà, The Penguins i Kumbara
Festes de Primavera
03.06.22 | 20:00 h
Festes de Primavera Música
Concert. Doctor Prats, 31 Fam i Trama
Festes de Primavera
04.06.22 | 20:00 h
Festes de Primavera Música
Concert. Orquestra Maribel
Festes de Primavera
05.06.22 | 22:00 h
Festes de Primavera Música
Recital de lied. Blanca Esther Moreno,soprano i Alan Brach,piano
2021
Recital de lied. Blanca Esther Moreno,soprano i Alan Brach,piano
Joventuts Musicals de Palafrugell
12.06.22 | 19:00 h
Música