Sigil of the eye i Scenario. Cobosmika SEEDs

SEEDs Company i SEEDs Blue

Finalitzat
divendres, 13 de gener | 20:30 h

LLOC: Teatre Municipal de Palafrugell

Compartir
Doble programa de dansa
CobosMika SEEDs és un projecte educatiu dirigit a joves ballarins d’arreu del món amb l'objectiu de formar-se com a ballarins i intèrprets en un entorn de companyia professional.
 
Sigil of the eye
Coreògraf: Peter Mika
SEEDs Company (companyia jove CobosMika)
Aquesta peça de dansa està inspirada en la idea “secret versus sagrat” dues paraules molt presents en la mitologia. Sempre tendim a ocultar els nostres secrets i a amagar allò que és sagrat. Com a individus aquests dos conceptes representen el jo més íntim en relació amb els altres éssers humans. És aquesta naturalesa oculta la que el coreògraf ens transmet a través del cos i moviment dels ballarins, amb un llenguatge íntim, sensible i alhora amb molta força i personalitat.
 
Scenario
Coreògrafs: Resodancer Company (Tristan Robilliard & Laura Lamy)
SEEDs Blue
Imposant un ritme intens i absorbent, Scenario ens endinsa en una peça amb el color fosc de l’univers d’Alfred Hitchcock. Diàlegs extrets de pel·lícules dels anys 50 com a fil conductor ens permeten barrejar narracions curtes i grans grups. Els cossos submergits en un físic brutal, expressen la tensió d'una història que tothom és lliure d'interpretar. La banda sonora, composta per Thomas Trichet, ens permet evadir-nos de la duresa i foscor per transportar-nos a la calidesa del so del jazz.
 
Organitza: Cobosmika SEEDs. Hi col·labora: Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell

 
Divendres
13
gen
20:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat