Paraules de fang

Taller de ceràmica i literatura

Finalitzat
Del ds. 07.10.23 al ds. 21.10.23 | 10:30 h

 

“Per a la ceràmica, la terra de la nostra adorable capital és una meravella.”

Josep Pla, Retrats de passaport, OC XVII, p. 33

A partir d’una introducció sobre el món de la ceràmica i la relació amb el nostre entorn, de manera pràctica a través d’un tall d’argila per a cada participant experimentarem i entendrem com es comporta el fang sobre les nostres mans, i aprendrem els diversos processos i tècniques de treball del material, posant un èmfasi especial en les tècniques emprades per a la creació de textos sobre argila.

Durant les diverses sessions, es practicarà amb l’argila per crear individualment una peça de fang única, que decorarem amb un text i els motius gràfics i engalbes de colors que ens pugui inspirar la literatura, i que quedaran fixats en la cuita posterior en un forn de ceràmica.

Al final del taller, cada participant es podrà quedar la peça que hagi elaborat.

Míriam Seguí i Carbonell és una ceramista bisbalenca amb un perfil polivalent adaptat a les noves generacions. S’especialitza en gres i porcellana de formes simples i habituals, modelades a mà i tornejades, cuites en forn de llenya a 1300 ºC . El 2019 comença l’ensenyament en l’àmbit de la ceràmica en diversos centres i escoles.

Compartir

Professora: Míriam Seguí Carbonell.

Dissabtes, 7, 14 i 21 de 10.30 a 13.00h

Preu: 80 € (inclou el material i la fornada de la peça)

Inscripcions fins el 30 de setembre de 2023. Fundació Josep Pla, tel. 972 30 55 77

Dissabte
07
oct
Finalitzat
Dissabte
14
oct
Finalitzat
Dissabte
21
oct
Finalitzat