Paurales de fang

Taller de ceràmica i literatura

Del ds. 07.10.23 al ds. 21.10.23 | 10:30 h

 

“Per a la ceràmica, la terra de la nostra adorable capital és una meravella.”

Josep Pla, Retrats de passaport, OC XVII, p. 33

A partir d’una introducció sobre el món de la ceràmica i la relació amb el nostre entorn, de manera pràctica a través d’un tall d’argila per a cada participant experimentarem i entendrem com es comporta el fang sobre les nostres mans, i aprendrem els diversos processos i tècniques de treball del material, posant un èmfasi especial en les tècniques emprades per a la creació de textos sobre argila.

Durant les diverses sessions, es practicarà amb l’argila per crear individualment una peça de fang única, que decorarem amb un text i els motius gràfics i engalbes de colors que ens pugui inspirar la literatura, i que quedaran fixats en la cuita posterior en un forn de ceràmica.

Al final del taller, cada participant es podrà quedar la peça que hagi elaborat.

Míriam Seguí i Carbonell és una ceramista bisbalenca amb un perfil polivalent adaptat a les noves generacions. S’especialitza en gres i porcellana de formes simples i habituals, modelades a mà i tornejades, cuites en forn de llenya a 1300 ºC . El 2019 comença l’ensenyament en l’àmbit de la ceràmica en diversos centres i escoles.

Compartir

Professora: Míriam Seguí Carbonell.

Dissabtes, 7, 14 i 21 de 10.30 a 13.00h

Preu: 80 € (inclou el material i la fornada de la peça)

Inscripcions fins el 30 de setembre de 2023. Fundació Josep Pla, tel. 972 30 55 77

Dissabte
07
oct
Dissabte
14
oct
Dissabte
21
oct