Qui som

ÀREA DE CULTURA

És una de les 8 àrees que depenen de l'Àmbit de Serveis a les Persones i s'estructura de la següent manera:

  1. Departament de Biblioteca

  2. Servei de Promoció d'Esdeveniments

  3. Servei de Dinamització Cultural

SOM EL TEATRE MUNICIPAL. Oferim una programació estable d'espectacles professionals a diversos espais, però la majoria tenen lloc a les instal·lacions del Teatre Municipal de Palafrugell. Aquest equipament municipal es va inaugurar l'any 1999, i a hores d'ara es pot dir que acompleix l'objectiu d'esdevenir l'equipament catalitzador de la política cultura de la vila. Val a dir que la seva situació estratègica, a tocar de la Plaça Nova, li dóna una centralitat que intensifica els efectes multiplicadors d'allò que es fa i en facilita l'accés.

El TMP disposa d'una capacitat per a 470 espectadors, i a més compta amb una sala d'exposicions i una sala d'actes.

SOM LA BÒBILA, un espai polivalent on durant l'any s'organitzen infinitat d'activitats diverses a càrrec majoritàriament de les entitats culturals de Palafrugell.

En aquest equipament s'instal·la la pista de gel i es celebren diverses activitats de Nadal, així com exposicions de gran format com ara la Biennal de fotografia Xavier Miserachs o l'exposició ornitològica, entre d'altres.

SOM LA GALERIA

Es tracta d'una sala d'exposicions situada a l'edifici de la Fundació Vila Casas, just davant de La Bòbila.

Durant els darrers anys, s'hi han pogut visitar diverses exposicions de pintura, escultura i fotografia i va ser seu del projecte cultural ArtistaEN.

SOM LA BIBLIOTECA DE PALAFRUGELL

La Biblioteca de Palafrugell, antigament anomenada Biblioteca Popular de Palafrugell, va inaugurar-se el 2001, es troba al centre de la ciutat, molt aprop del Teatre Municipal, a l'edifici anteriorment ocupat per la cooperativa de consum l'Econòmica Palafrugellenca i ofereix diversos serveis i multitud d'activitats que es poden consultar al seu web.