Qui som

ÀREA DE CULTURA

És una de les 8 àrees que depenen de l'Àmbit de Serveis a les Persones i s'estructura de la següent manera:

  1. Departament de Biblioteca

  2. Servei de Promoció d'Esdeveniments

  3. Servei de Dinamització Cultural

SOM EL TEATRE MUNICIPAL. Oferim una programació estable d'espectacles professionals a diversos espais, però la majoria tenen lloc a les instal·lacions del Teatre Municipal de Palafrugell. Aquest equipament municipal es va inaugurar l'any 1999, i a hores d'ara es pot dir que acompleix l'objectiu d'esdevenir l'equipament catalitzador de la política cultura de la vila. Val a dir que la seva situació estratègica, a tocar de la Plaça Nova, li dóna una centralitat que intensifica els efectes multiplicadors d'allò que es fa i en facilita l'accés.

El TMP disposa d'una capacitat per a 470 espectadors, i a més compta amb una sala d'exposicions.

SOM LA BÒBILA, un espai polivalent on durant l'any s'organitzen infinitat d'activitats diverses a càrrec majoritàriament de les entitats culturals de Palafrugell.

En aquest equipament s'instal·la la pista de gel i es celebren diverses activitats de Nadal, així com exposicions de gran format com ara la Biennal de fotografia Xavier Miserachs o l'exposició ornitològica, entre d'altres.

SOM LA BIBLIOTECA DE PALAFRUGELL

La biblioteca va ser inaugurada el 24 de juliol de 1938. Des d’aleshores, ha donat servei en diversos emplaçaments del municipi. Actualment està ubicada a l’antic edifici de la Cooperativa La Económica Palafrugellense des del 2001.

És un servei públic i gratuït d'informació i accés a la cultura, punt de trobada obert a tothom, amb especial atenció als habitants de Palafrugell. Proporciona les condicions bàsiques per l’aprenentatge permanent, pel desenvolupament cultural de l’individu i la societat. Fomenta la lectura, l’ús de les noves tecnologies i possibilita la cohesió social.