Què fem

 

PROGRAMACIÓ TEATRAL

Promovem les diferents companyies locals, així com de l'Àula de Teatre. Incentivem el teatre social, promogut per l'Àrea de Joventut i les funcions organitzades per diferents centres educatius, així com les representacions de teatre per a les escoles i Eina d'Escola.

Contractem diferents espectacles del catàleg ESCÈNICS per complementar l'oferta de programació estable a través de les companyies de casa nostra i dels artistes més propers.

PROGRAMACIÓ MUSICAL

La programació estable en aquest àmbit, tant pel que fa a concerts com a audicions escolars, es canalitza mitjançant un conveni entre l'Ajuntament de Palafrugell i Joventuts Musicals de Palafrugell.

La programació sardanística anual s'organitza conjuntament amb l'Associació Cultural i Sardanista de Palafrugell.

PROGRAMACIÓ CINEMATOGRÀFICA

El conveni vigent amb el Cine Club Garbí permet una programació estable durant tot l'any, alternant-se amb la resta d'activitats programades.

S'ofereixen les versions originals de cadascuna de les pel·licules i durant el mes d'agost les projeccions són diàries, incloent-hi a més, sessions de clàssics i pel·lícules amb col·loquis i participació.

El preu únic és de 5 €

PROGRAMACIÓ LITERÀRIA

A la pàgina principal d'aquest web, trobareu tota la informació relativa als serveis i actitivitats organitzades per la Bibioteca de Palafrugell, entre les quals:

Arteca, Hora del conte, Club de Lectura, Converses de barraca, presentacions i xerrades, exposicions...

 

 

PROGRAMACIÓ INFANTIL

La Xarxa és l'entitat de referència pel que fa a la programació i promoció d'activitats adreçades al públic familiar, gran part de les quals tenen lloc al Teatre Municipal de Palafrugell. Aquesta relació ve emmarcada pel conveni que anualment signen les dues parts.

D'altres activitats infantils programades per l'Àrea de Cultura: Cavalcada de Reis, cantates i audicions diverses, lliurament de premis concurs de pessebres, lliurament de premis Policia Local, etc.

LA BÒBILA

L'Àrea de Cultura gestiona la cessió de l'equipament de La Bòbila a les diferents entitats culturals que hi proposen les seves activitats.

Aquest espai acull, entre d'altres, esdeveniments culturals com la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs, la presentació de les Festes de Primavera o les activitats de Nadal.

FESTIVALS I FESTES POPULARS I TRADICIONALS

Des de l'Àrea de Cultura s'organitza:

Cavalcada de Reis
Sant Jordi a Palafrugell
Festes de Primavera
Revetlla de Sant Joan
Festa Major
Diada Nacional de Catalunya
Festival de Jazz Costa Brava
Activitats de Nadal

ALTRES ACTIVITATS

Al Teatre Municipal de Palafrugell i a la resta d'equipaments gestionats per l'Àrea de Cultura tenen lloc diferents activitats al llarg de l'any: xerrades, reunions i assemblees, cursos i jornades de treball, etc.

XARXES SOCIALS

Som presents a Twitter, Facebook i Instagram.