Festival de Jazz

El Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell és un festival de música jazz que té lloc a Palafrugell. Es tracta d'un seguit d'actuacions a l'aire lliure, centralitzades a la plaça Nova, que han portat a Palafrugell grups emergents del panorama jazzístic català.

L'any 1990, el Patronat Municipal de Turisme de Palafrugell iniciava un seguit de concerts de jazz als Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell amb el nom de Festival de Jazz Costa Brava, els quals tenien lloc durant els mesos de juliol i agost. L'any 2000, amb el mateix format, el festival passa a ser organitzat per la Fundació Caixa de Girona i, l'any 2001, s'integra en els Festivals d'Estiu de Caixa de Girona per esdevenir l'any següent el Festival Jardins de Cap Roig, nom amb què encara s'organitza. El titular del Festival de Jazz Costa Brava és l' Ajuntament de Palafrugell; per això, l'Àrea de Cultura va decidir recuperar-lo l'any 2006.

A causa de la COVID-19 el Festival de Jazz Costa Brava s'adapta a la nova situació sanitària i adopta mesures d'higiene, protecció i control d'aforament a tots els concerts i activitats programats

 

 

Organitza: 
Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell 

Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya 
Diputació de Girona 

Col·laboren:
Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell
Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell
Biblioteca de Palafrugell
L’Escola de Música de Palafrugell
Cine Club Garbí
Nosa col·lectiu
Centre Fraternal
Club Tres C
Hotel Sant Roc
Ticketea
El Càntir-Hotel Alga

Edicions anteriors

Edició 2018

Edició 2017

Edició 2016